Theatervoorstelling Blitskikker binnenkort van start

Binnenkort starten de zes voorstellingen van Blitskikker. Op de vrijdagen 9 en 16 juni, zaterdagen 10 en 17 juni en zondagen 11 en 18 juni. Beknopt wat laatste informatie.

Inloop en Start
Alle voorstellingen zijn uitverkocht. Dus op de ‘bonnefooi’ komen heeft geen zin. De avondvoorstellingen (vrijdag en zaterdag) beginnen om acht uur. De inloop voor de gasten (publiek) is vanaf half acht. De middagvoorstellingen starten om drie uur. De inloop voor de gasten is vanaf half drie. De voorstellingen duren ongeveer twee uur zonder pauze.

Locatie
De voorstellingen beginnen buiten op het marktplein voor Onder de Linden. Het speelterrein is afgezet met hekken. Na enige tijd verplaatst het gehele gezelschap zich naar binnen in de Keyserkerk. Buiten is slechts beperkt ‘zitgelegenheid’. Het hele gezelschap (spelers en gasten) gaan via de grote voordeur de kerk binnen. Mensen die moeite hebben met de hoge opstap, kunnen via de Keyserin naar binnen. Na afloop van de voorstelling is binnen gelegenheid voor een drankje.

Parkeren
Op het marktplein rond Onder de Linden (zuidoostelijk plein) is tijdens de voorstellingen GEEN parkeergelegenheid. De meeste kans maakt u op het parkeerterrein van het voormalige gemeentehuis of elders op de Buurt.

Entreebewijs
Neem uw entreebewijs met QR code mee. Dat kan met een uitgeprint bewijs of een digitaal (elektronisch) bewijs. Nabij Onder de Linden is een toegang tot het speelterrein. Daar wordt uw QR code gecontroleerd.

Jaren zestig
De gehele voorstelling speelt zich af in de ‘sixties’. De jaren zestig van de vorige eeuw. We zouden het op prijs stellen als de gasten ook in de sfeer van deze periode komen. Denk daarbij aan kleding en haardracht.