Start Kaartverkoop ‘Blitskikker’

Vanaf woensdag 1 maart start de kaartverkoop voor het bijzondere theaterspektakel ‘Blitskikker’. Belangstellenden kunnen vanaf die dag via https://prachtigepolderproducties.nl/tickets/ alvast een kaart reserveren. Gezien het beperkte aantal plaatsen per uitvoering, is het raadzaam om vroegtijdig een kaart voor de gewenste datum te reserveren.

Tijdens het theaterspektakel ‘Blitskikker’ bent u niet uitsluitend bezoeker maar tevens gast én getuige van een bijzondere huwelijksvoltrekking in en rond de 400 jarige Keyserkerk in Middenbeemster. Het geheel speelt zich af in de jaren zestig van de vorige eeuw. Kom ook in je sixties outfit als je durft!

U kunt kiezen uit zes speeldata: vrijdag 9/16 juni, zaterdag 10/17 juni aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Zondag 11/18 juni aanvang 15.00 uur (zaal open 14.30 uur).

De kaarten kosten € 17,50. Ga naar www.prachtigepolderproducties.nl. Klik de gewenste datum aan en volg de instructie. Op de site, de socials (facebook en instagram) en in de regionale media vindt u meer informatie over deze happening uit de jaren zestig.