Blitskikker zoekt extra handen voor achter de schermen

Inmiddels zijn de voorbereidingen van de locatievoorstelling in volle gang. Diverse mensen hebben zich aangemeld om mee te spelen in Blitskikker. We kijker er ontzettend naar uit om in januari 2023 te starten met de repetities zodat er in juni 2023 een prachtige productie op de planken staat. Maar ook achter de schermen hebben we vele extra handen nodig.

Om die reden zijn er commissies opgericht die zich bezighouden met een specifiek deel van de productie Blitskikker.

Dus heb je zin om achter de schermen bij te dragen aan het succes van de productie, geef je dan op voor een commissie bij Anke Purmer – info@kiemkunst.nl

Er zijn 5 commissies:

  1. Commissie Productie (deze commissie houdt zich o.a. bezig met allerlei productionele randvoorwaarden, zoals
  2. Commissie Techniek (deze commissie houdt zich o.a. bezig met de techniek, zoals het regelen en klaarzetten van alle technische materialen, uitvoeren van de techniek tijdens de repetities en uitvoeringen)
  3. Commissie Aankleding (deze commissie houdt zich o.a. bezig met het maken van kostuums, decor en de verdere aankleding. Tijdens de voorstellingsdagen hebben we vrijwilligers nodig voor het kap- en grimewerk).
  4. Commissie publiciteit en kaartverkoop (deze commissie houdt zich o.a. bezig met het verzorgen van publiciteit, fotografie, het werven van publiek en de kaartverkoop).
  5. Commissie Catering (deze commissie houdt zich o.a. bezig met het verzorgen van de catering tijdens de repetities én de voorstellingsdagen).

Mocht je vragen hebben of een specifiek talent hebben dat hierboven niet wordt beschreven, laat het ons dan weten. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!